VG-D_Team.jpg

VG-D vastgoedontwikkeling

Wat doen wij? VG-D vastgoedontwikkeling springt in op de ontstane kansen en creëeren zelf de mogelijkheden. Met de nuchtere Zeeuwse benadering dat een project ‘gewoon’ goed moet voelen. Het eindresultaat is steeds even bijzonder, anders dan anders, verrassend vakwerk dat voldoet aan het hoge verwachtingspatroon. Dat is onze visie. Een visie die ruimte biedt aan creativiteit en vertrouwen in de toekomst.

Enkele actuele voorbeelden: De realisatie van SEA & CITY, een plan van 19 luxe appartementen/penthouses, is inmiddels gestart en zal naar verwachting worden opgeleverd in september 2019. De eerste beelden van de iconische ZeeLandToren zijn beschikbaar. En voor hen die de oude grandeur en allure van wonen op een landgoed willen ervaren komt binnenkort het plan Hofstede Vlugtenburg op de markt.

Kortom veel om naar uit te zien. Het compacte team van VG-D aangevuld met professionele partijen bedient de Zeeuwse (recreatie-) woningmarkt en levert daarbij maatwerk!


In totaal 81 jaar ervaring met de Zeeuwse Vastgoedmarkt, 
Martin Dekker 28 jaar, Ko van Garderen: 21 jaar en Rob van Avermaete 32 jaar.


 
 
Martin Dekker  (06) 20 40 51 35 /  martin@vg-d.nl

Martin Dekker
(06) 20 40 51 35 / martin@vg-d.nl

Martin Dekker (1967) 
Tijdens de middelbare schoolperiode al aangetrokken door de bouw. Eerst letterlijk met de voeten in de modder meewerken in de funderingen. Daarna assistent uitvoerder en later na het afronden van de HTS Bouwkunde ruim 10 jaar werkzaam als werkvoorbereider en bedrijfsleider bij de grootste Zeeuwse aannemer van dat moment. Desgevraagd overgestapt naar de projectontwikkeling en na bijna 15 jaar dienstverband, vanaf 2015 als zelfstandig projectontwikkelaar.

De bouw van de Sardijntoren te Vlissingen, het Gemeentehuis te Zierikzee en de herontwikkeling van het Badpaviljoen te Domburg zijn aansprekende voorbeelden uit zijn werkzame verleden.  


Ko van Garderen  (06) 51 56 36 29 /  ko@vg-d.nl

Ko van Garderen
(06) 51 56 36 29 / ko@vg-d.nl

Ko van Garderen (1967)
Na afronding van een economische opleiding werkzaam geweest in de financiële sector. Uiteindelijk gekozen voor de dynamische en creatieve wereld van de projectontwikkeling. Samen met Chris Dekker als zelfstandig ondernemer een van de oprichters van het mooie bedrijf Van Garderen & Dekker Projectontwikkeling B.V.

Kernwoorden zijn en blijven: “Visie, Durf en Vertrouwen”

Vele mooie projecten binnen en buiten Zeeland, klein en groot, gerealiseerd. Ontwikkelingen langs de Walcherse kust en in het bijzonder het behoud van het unieke Badpaviljoen zijn noemenswaardig. Nu klaar om als team de fraaie projecten van Vastgoedontwikkeling VG-D welke gelegen zijn op bijzondere locaties met veel energie en plezier succesvol te ontwikkelen.


Rob van Avermaete   (06) 53 29 17 06 /  rob@vg-d.nl

Rob van Avermaete 
(06) 53 29 17 06 / rob@vg-d.nl

Rob van Avermaete (1956)

Geboren en getogen in Zeeuwsch-Vlaanderen en sinds 1989 woonachtig in Walcheren. Gehuwd en twee kinderen die beiden na hun studietijd in Den Haag zijn gaan wonen.

Vanaf 1975 tot 1986 werkzaam bij diverse Zeeuwse gemeenten (Volkshuisvesting & Ruimtelijke Ordening).

Vanaf 1986 tot heden werkzaam in de Zeeuwse Vastgoedmarkt voor achtereenvolgens Proverko Vastgoed B.V., Bouwfonds Woningbouw B.V., Goese Schans V.O.F. en Makelaarskantoor Zwaan B.V. en tegenwoordig bij VG-D Vastgoedontwikkeling.

Bijzondere projecten waar ik vanwege mijn betrokkenheid met trots op terugkijk zijn: Alhambra aan de Coosje Buskenstraat te Vlissingen vanwege de unieke rondingen in het gebouw, renovatie van Torenflats in Oost Souburg en de invulling van het voormalig sluizencomplex te Wemeldinge.

We wonen in de mooiste provincie van Nederland!

 

De VG-D vastgoedontwikkelaars zijn al jaren betrokken bij spraakmakende projecten:

Badpaviljoen Domburg   9 topappartementen en een toprestaurant in een beeldbepalend monument (1889) op de Domburgse duinen. Gebouw is rijksmonument. Hogere prijsklasse. Deze lagen toen zelfs boven de prijzen van de grachtengordel van Amsterdam.

Badpaviljoen Domburg  9 topappartementen en een toprestaurant in een beeldbepalend monument (1889) op de Domburgse duinen. Gebouw is rijksmonument. Hogere prijsklasse. Deze lagen toen zelfs boven de prijzen van de grachtengordel van Amsterdam.

Sardijntoren Vlissingen   Staat bovenop zeewering op. 10 m. boven NAP. De 80 meter hoge toren met 74 appartementen en een restaurant op de Vlissingse boulevard en een kelder met en capaciteit van 223 parkeerplaatsen. Markant gebouw en is in de verre omtrek waarneembaar als een echt baken in Vlissingen.

Sardijntoren Vlissingen  Staat bovenop zeewering op. 10 m. boven NAP. De 80 meter hoge toren met 74 appartementen en een restaurant op de Vlissingse boulevard en een kelder met en capaciteit van 223 parkeerplaatsen. Markant gebouw en is in de verre omtrek waarneembaar als een echt baken in Vlissingen.

Alhambra Vlissingen   Complex met golvende gevels en gebogen ramen, waarin 24 appartementen, 2 penthouses, een parkeerkelder en een restaurant. Op dit terrein was de voormalige bioscoop gevestigd. De penthouses hebben fraai uitzicht op de Westerschelde. Uniek aan dit gebouw zijn de ronde kozijnen en rond (gebold) glas.

Alhambra Vlissingen  Complex met golvende gevels en gebogen ramen, waarin 24 appartementen, 2 penthouses, een parkeerkelder en een restaurant. Op dit terrein was de voormalige bioscoop gevestigd. De penthouses hebben fraai uitzicht op de Westerschelde. Uniek aan dit gebouw zijn de ronde kozijnen en rond (gebold) glas.

Appartementencomplex Kloosterendaele Burg Haamstede  34 appartementen met zorgfaciliteit in harmonische architectuur. Op het terrein van het gemeentehuis van de vml gemeente Westenschouwen.

Appartementencomplex Kloosterendaele Burg Haamstede
34 appartementen met zorgfaciliteit in harmonische architectuur.
Op het terrein van het gemeentehuis van de vml gemeente Westenschouwen.

Waterpaviljoen Neeltje Jans   Zeer gecompliceerd gebouw met zoet- en zoutwaterpaviljoen in het Deltapark Neeltje Jans. Bijzondere materialen zijn toegepast t.w. dunne profielen afkomstig uit de kassenbouw en de wanden uit een product van bitumineus materiaal emt daarop een dunne rvs-plaat. Het paviljoen geeft een beeld van water en het mogelijke geweld ervan. Educatief maar ook leuk voor een daguitstapje. 

Waterpaviljoen Neeltje Jans  Zeer gecompliceerd gebouw met zoet- en zoutwaterpaviljoen in het Deltapark Neeltje Jans. Bijzondere materialen zijn toegepast t.w. dunne profielen afkomstig uit de kassenbouw en de wanden uit een product van bitumineus materiaal emt daarop een dunne rvs-plaat. Het paviljoen geeft een beeld van water en het mogelijke geweld ervan. Educatief maar ook leuk voor een daguitstapje. 

Sluisplateau Wemeldinge   Nieuwbouw van 66 woningen en (recreatie-) appartementen op een zeer markant gelegen eiland in Wemeldinge. Geschakelde parkwoningen met een zeer afwisselend gevelbeeld. Parkvilla’s royaal en statig van uitstraling. De woningen op de hoeken hebben een torentjes, woonkeuken en serre. Tevens zeer ruim bemeten herenhuizen met eebn monumentale uitstraling. Op ieder hoek van het eiland van het voormalige sluitezencomplex staat een appartementengebouw waarin telkens vier appartementen en een penthouse. Vrolijke kleuren. Havenpark Scheldesluis heeft een stedenbouwkundige opzet van een besloten oud havenplaatsje.

Sluisplateau Wemeldinge  Nieuwbouw van 66 woningen en (recreatie-) appartementen op een zeer markant gelegen eiland in Wemeldinge. Geschakelde parkwoningen met een zeer afwisselend gevelbeeld. Parkvilla’s royaal en statig van uitstraling. De woningen op de hoeken hebben een torentjes, woonkeuken en serre. Tevens zeer ruim bemeten herenhuizen met eebn monumentale uitstraling. Op ieder hoek van het eiland van het voormalige sluitezencomplex staat een appartementengebouw waarin telkens vier appartementen en een penthouse. Vrolijke kleuren. Havenpark Scheldesluis heeft een stedenbouwkundige opzet van een besloten oud havenplaatsje.

Watertoren Goes   Duurzame transformatie van een rijksmonument (1912) naar kantoren op ruim 60 meter hoogte. Nadat de functie van watertoren was vervallen is met medewerking van de rijksdienst gezocht naar een herbestemming. Het heeft toen de bestemming ‘kantoren’ gekregen. Het uitzicht is uiteraard geweldig tot in Antwerpen toe.

Watertoren Goes  Duurzame transformatie van een rijksmonument (1912) naar kantoren op ruim 60 meter hoogte. Nadat de functie van watertoren was vervallen is met medewerking van de rijksdienst gezocht naar een herbestemming. Het heeft toen de bestemming ‘kantoren’ gekregen. Het uitzicht is uiteraard geweldig tot in Antwerpen toe.

Torenflats Oost Souburg   Herstructurering van 3 torenflats van totaal 216 appartementen naar 2 gerenoveerde torenflats en 22 geschakelde grondgebonden woningen omgeven door een fraai park.

Torenflats Oost Souburg  Herstructurering van 3 torenflats van totaal 216 appartementen naar 2 gerenoveerde torenflats en 22 geschakelde grondgebonden woningen omgeven door een fraai park.

Brandenburglaan, Middelburg   Villapark Nadorst (60 villa’s) is een kwalitatief hoogwaardige binnenstedelijke herstructurering met veel groen en grote kavels. Op dit terrein was een voormalige kassenbedrijf gevestigd. Er zijn totaal 60 fraaie (half-)Vrijstaande luxe villa’s uit de jaren dertig. Hogere prijsklasse. Geringe bebouwingsdichtheid. (kenmerken erkers, grote overstekken, dakvorm en tuinmuurtjes

Brandenburglaan, Middelburg  Villapark Nadorst (60 villa’s) is een kwalitatief hoogwaardige binnenstedelijke herstructurering met veel groen en grote kavels. Op dit terrein was een voormalige kassenbedrijf gevestigd. Er zijn totaal 60 fraaie (half-)Vrijstaande luxe villa’s uit de jaren dertig. Hogere prijsklasse. Geringe bebouwingsdichtheid. (kenmerken erkers, grote overstekken, dakvorm en tuinmuurtjes


Meer weten? Bel, mail of kom langs, u bent van harte welkom!